Tarjoustyökalu Prestashop verkkokauppaan

Verkkokauppa-asiakkaasi mielenkiinnon voit sopivissa yhteyksissä herättäää myös antamalla hänelle henkilökohtaisen erikoistarjouksen.

Kun asiakas saa juuri hänelle räätälöidyn tarjouksen, saat usein empivänkin asiakkaan ostamaan!

Nyt tämä on mahdollista AHCOn Tarjoustyökalulla.

AHCOn Tarjoustyökalu -moduulillla voit asettaa tietyt ehdot, joiden täyttyessä asiakkaallesi näytetään mahdollisuus pyytää tarjous tuotteesta tai  tuotekokonaisuudesta. Voit näin varmistaa, että tarjouksesi koskevat ainoastaan tuotteita tai tuotekokonaisuuksia, joissa tarjouksen antaminen on taloudellisesti mielekästä.


Esimerkki:

  • Lasketaan kaikki tuotteet yhteensä
    • Lasketaan tuotteiden myyntihinta
    • Lasketaan tuotteiden kate-eurot
    • Lasketaan tuotteiden kateprosentit yhteensä (keskiarvo)

EHTO1

Jos kate-eurot on yli 500 € (editoitava luku #1), siirrytään EHTO 2

EHTO2

Jos kateprosentti yli 30 % (editoitava luku #2), näytetään asiakkaalle nappi, josta on mahdollista pyytää henkilökohtainen tarjous.

Jos ehdot eivät täyty, ei tarjouspyyntömahdollisuutta näytetä.

Jos asiakkaasi käyttää saamaansa tarjouspyyntömahdollisuutta, järjestelmä kertoo asiakkaallesi, että sitä lasketaan parhaillaan ja palaa hetkisen kuluttua asiaan näyttäen tarjouksen.

Tarjoushinnan laskenta perustuu antamaasi tavoitekateprosenttiin (editoitava luku #2) ja laskee tarjouksen niin, että  tämä kateprosentti toteutuu. Tarjouksen tekstiosuuden voit esisuunnitella siihen varattuun kenttään haluamallasi tavalla. Toimituskustannukset eivät sisälly alennuksen laskentaan, vaan ne veloitetaan aina sellaisenaan.

Tarjous on siten automaattinen, mutta näyttää henkilökohtaiselta. Pieni viive tarjouksen näyttämisessä antaa vaikutelman, että se on ihmistyönä tapauskohtaisesti laskettu!

Voit myös luoda ostopäätöksen tekoon painetta antamalla tarjouksen yhteydessä asiakkaallesi esiasettamasi ajan, jonka tarjous on voimassa, esimerkiksi 2 tuntia!

Jos tarjous ei johda tilaukseen, saat järjestelmästäsi tiedon asiakkaasta sekä paketista josta on pyydetty tarjousta. Tällöin voit vielä kontaktoida asiakkaan muilla tavoin ja myydä paketin vaikka puhelimessa!

Hinta, alustat ja saatavuus

AHCOn Tarjoustyökalu -moduuli on saatavilla PrestaShop -alustalle hintaan 250 € alv 0%

Ota yhteyttä ja kerro tarpeesi!