AHCOn suosittu Dropshipping kuljetusmoduuli, Prestashop ( 1.5 ja 1.6 )

Lisää logistiikkapalvelut tuotevalikoimaasi

Kun tilattujen tavaroiden paino tai mitat edellyttävät kuljetuspalveluita, saat nämä helposti ja joustavasti lisättyä verkkokauppasi valikoimaan AHCOn kuljetusmoduulilla.

Kuljetusmoduulilla määrittelet näppärästi, millaiset paino- tai kokorajat vaativat kuljetuspalvelun käyttöä ja moduuli hinnoittelee kuljetuksen automaattisesti perustuen asiakkaasi postinumeroon ja voimassaolevaan kuljetusyrityksen hinnastoon.

Moduuli on helposti konfiguroitavissa hallintapaneelista, ja voit asetella kuljetusten parametrit monipuolisesti sisältäen mm. polttoainelisät, eri painoluokkien mukaiset pakkauskustannukset, nosturipalvelut ja erilaiset muut asetukset, joilla voit tarvittaessa hienosäätää moduulin automaattista laskentaa ja hinnoittelua. Voit luonnollisesti asettaa kuljetuksille myös mm. omat kateprosenttisi.

Dropshipping

AHCOn monipuolinen kuljetusmoduuli taipuu moneen! Voit konfiguroida sen toteuttamaan myös suosittua dropshipping –kauppaa, jolloin voit myydä verkkokaupassasi toisten yritysten tuotteita ja hoitamaan näiden lähetyksen asiakkaallesi näiden omia kuljetusvaihtoehtoja käyttäen niin, ettei tavara missään vaiheessa rasita omaa logistiikkaasi ja käyttöpääomaasi!

Miten saan Dropshipping kuljetusmoduulin verkkokauppaani?

Tutkimme haluamasi toteutustavan, suoritamme asennukset ja tarvittavat toimenpiteet – usein etäyhteys riittää – testaamme ja luovutamme käyttöön – tyytyväisyystakuulla!

Ota yhteyttä ja kerro tarpeesi!