Verkkokaupat

Yrityksessä hyvin tunnetut verkkokauppa alustat ovat Prestashop, Opencart, osCommerce ja Zencart.

Fiksun asiakkaan valinta verkkokaupan alustaksi on luotettava ja monipuolinen Prestashop

Verkkokauppa-alustoja löytyy monia erilaisia, ja asiakkaan näkökulmasta toimiva ja vetovoimainen kauppa voidaan rakentaa monilla tuotteilla.

Ammattilainen pystyy luomaan kaikkien johtavien alustojen päälle toiminnaltaan, käytettävyydeltään ja ulkoasultaan juuri sellaisen verkkokaupan, kuin haluat.

Toisissa kuitenkin ominaisuuksia on enemmän kuin toisissa. Verkkokaupan asiakas arvostaa luonnollisesti houkuttelevaa, helppokäyttöistä ja johdonmukaista toteutusta, kauppaa, josta on helppo ostaa. Verkkokaupan omistajan keskeisiä vaatimuksia on mm. oman käytön nopeus, helppous ja tehokkuus kaikessa siinä toiminnassa, jolla kaupankäynti verkossa saadaan tehokkaimmin ja tuottavimmin pyörimään, sekä myös kustomoitavuus haluttujen lisäominaisuuksien osalta juuri sellaiseksi kuin halutaan. Juuri siksi asiakkaillemme eniten lisäarvoa tuottava valinta on Prestahop.

Prestashop on edullinen, luotettava ja helppokäyttöinen

Yli 150 000 verkkokauppiasta ei voi olla väärässä. Tämä toteutettujen verkkokauppojen määrä tekee siitä yhden eniten käytetyistä ja nopeiten kasvavista alustoista. Erityisesti Prestashopin hallinnan selkeys ja helppokäyttöisyys ovat asiakkaidemme mieleen. Kesään 2013 mennessä Prestahop oli kerännyt lähes 30 000 Facebook -tykkäystä siinä missä toinen suosittu alusta, Magento, sai noin 7000.

Käyttäjät ovat puhuneet!

Prestashop on myös edullinen. Itse asiassa alusta ei maksa mitään! Toki harva verkkokauppias selviää ilman minkäänlaisia ulkopuolisia ohjelmistotyöhön liittyviä kustannuksia, eikä näin ole useimmiten tarkoituksenmukaistakaan, koska kauppias useimmiten haluaa teettää kaupan luonnin ja ylösajon ammattilaisilla keskittyen itse kauppiaan töihin.

Ei ole kuitenkaan vallan huono asia, että itse alustan osalta laskussasi on pyöreä nolla! Myös ylläpitokustannukset Prestashopissa ovat huomattavan pienet

...ja AHCO kustomoi loput

Prestahop kustomoituu. Se kustomoituu huomattavasti enemmän kuin useimmat muut. Moniin johtaviin alustoihin löytyy tuhansia lisäosia – Prestahopiin huikeat 25 000. Koska Prestahop on helppokäyttöinen, pystyt itsekin muokkamaan järjestelmääsi ilman kymmenien, jopa satojen tuntien opettelua melko helposti.

On kuitenkin asioita ja tilanteita, jossa on syytä kääntyä asiantuntijan puoleen. Näitä ovat luonnollisesti mm. turvallisuuskriittiset asiat, moduleiden ja lisäosien kustomointi normaalien muokkkausvaihtoehtojen ulkopuolelle, uusien toimintojen luonti ja erityisesti integraatioratkaisut, joilla kauppasi liitetään muihin järjestelmiisi ja millä on tuottavuuteesi manuaalisen työn poistamisen kautta aivan oleellinen merkitys.

Juuri näissä valintasi on AHCO. Olemme virityspaja, joka ottaa kaupastasi huikeasti enemmän tehoa irti ja säästää työtäsi!

Emme toimita kuitenkaan kokonaisia verkkokaupparatkaisuja. Teemme muutostoitä myös muiden alustojen päälle rakennettuihin verkkokauppoihin, joita toimittavat kumppanimme seuraavasti: