ShipIt noutopiste toimitusmoduuli

ShipIt toimitusmoduuli on kätevä tapa lähettää ja vastaanottaa paketteja. Verkkokauppiaalle ShipIt  tarjoaa edullisen ja joustavan toimitusvaihtoehdon sekä lisää valinnanvaraa asiakkaille.

Integroimalla ShipIt-palvelun osaksi verkkokauppaa voi asiakas noutaa pakettinsa kätevästi automaatista päivittäisasiointinsa lomassa. Verkkokaupasta tilatessaan asiakas valitsee pakettinsa noutopaikaksi itselleen sijainniltaan sopivimman Matkahuollon noutopisteen, Postin tai muun kuljetusyhtiön automaatin. ShipIt toimitusmoduuli tarjoa monen kuljetusyhtiön noutopisteet tai kotiinkuljetukset yhden toimitustapamoduulin kautta.

Toimitustapa valitaan Prestashopin kassasivulla. Versiossa 3.0 on mahdollista hakea nouto- ja toimituspisteita postinumeron avulla.

Ship It Prestashop 1.7 kuvankaappaus kassasivusta

Kun paketti on valmis noudettavaksi, saa asiakas matkapuhelimeensa lokerokoodin sisältävän tekstiviestin. Koodi näppäillään pakettiautomaatilla ja lähetyksen saa lokerosta sen avautuessa.

Mahdolliset kuljetustapapalvelut ovat:

  • Matkahuolto Bussipaketti
  • Matkahuolto Lähi-paketti
  • Posti Postipaketti
  • Posti Kotipaketti
  • Schenker NPP Noutopistepaketti

 

Moduuli edellyttää sopimusta ShipIt:n kanssa.

Hinta, alustat ja saatavuus

AHCOn Shipit toimitusmoduuli on saatavilla PrestaShop -alustalle, versioille 1.5, 1.6 ja 1.7. Moduulin hinta on 200 € +alv

Tutustuu ShipIt palveluun

Kysy lisää.