Helpota lähetyksiä Matkahuollon valmiilla osoitekortilla

Tuotteiden lähetys tehostuu ja helpottuu, kun Matkahuollon kuljettamiin lähetyksiin tarvittavat osoitekortit voi tulostaa suoraan verkkokaupan hallintaliittymästä. Osoitekortti on esitäytetty ja pdf-muodossa.

Osoitekortin tulostuksen yhteydessä moduuli lähettää paketin tiedot Matkahuoltoon ja noutaa seurantakoodin sekä osoitekortin pdf-tiedostona. Seurantakoodilla sekä verkkokauppias että asiakas voivat seurata lähetyksen etenemistä. Asiakas saa tilauksen yhteydessä tilausvahvistuksen ja erillisen toimitusvahvistuksen, joka sisältää ohjeet paketin seurantaan, kun tilaus on käsitelty. Asiakas saa Matkahuollolta tekstiviesti-ilmoituksen, kun paketti on saapunut noutopisteeseen.

Osoitekortti toimii hyvin Matkahuollon Lähellä-pakettimoduulin kanssa. Kun asiakas on valinnut toimitustavaksi Lähellä-paketin, osoitekortti tarjoaa automaattisesti vaihtoehtoja lähimmäksi noutopisteeksi.

Moduuli toimii Prestashop- , osCommerce- ja ZenCart-verkkokaupoissa. Osoitekortti-moduuli edellyttää sopimusta Matkahuollon kanssa.

osCommerce hinta: 200 € + alv.

ZenCart hinta: 200 € + alv.

Prestashop 1.4, 1.5 ja 1.6 hinta: 200 € + alv.

Ota yhteyttä, kun haluat lisätietoja osoitekortti-moduulista!